Teini-iän harhaluuloja seksistä: ”Siemennesteen väri riippuu ihonväristä”

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksuaalinen kanssakäyminen ei ole lapsille mitenkään tuttu asia, ja joskus ihmisten aluilla saattaa mennä näissä asioissa puurot ja vellit sekaisin. Vieläpä teini-iässä nuoret saattavat kohdata monia väärinymmärryksiä seksiin liittyen.

Reddit-palvelun käyttäjät ovat nyt paljastaneet seksiin liittyviä harhaluulojaan. Yksi käyttäjä kertoo, että hän oli luullut tulevansa raskaaksi jo pelkästä peniksen koskettamisesta. Tämä koski niin ihmisiä ja eläimiä. Neitokainen ei lapsena suostunut nukkumaan koiranpentunsa kanssa, koska pelkäsi synnyttävänsä koiran ja ihmisen sekoituksen.

Eräs tyttö paljastaa, että luuli suuseksin perustuvan puhaltamiseen, koska englannin kielellä kyseistä toimenpidettä kutsutaan blowjobiksi. Eräs netinkäyttäjä taas paljastaa, että hän luuli vain valkoihoisilla olevan vaaleaa siemennestettä ja tummaihoisilla tummaa. Hän myöntää olleensa ensimmäistä kertaa pornoa katsellessaan yllättynyt, että sperman väri ei riippunutkaan miehen ihonväristä.

Yhtä kummalliselta olettamukselta kuulostaa se, että siskonsa barbeja alasti nähnyt poika oletti, että naisilla ei ole ollenkaan nännejä. Toinen poika puolestaan luuli, että miehen kives syöksyy sperman mukana naisen kohtuun, ja täten muodostuu raskaus.

Kolmas poika myöntää harrastaneensa itsetyydytystä tasapuolisuuden nimissä myös vasemmalla kädellä, jotta hänen peniksensä lievä kaareutuminen suoristuisi. Hän luuli käyryyden johtuvan ainoastaan siitä, että masturboiminen oli aiemmin tapahtunut vain oikealla kädellä.