Adele vaihtoi alaa – ryhtyi lastenkirjailijaksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Adele sai viime vuoden lokakuussa esikoispoikansa Angelon avopuolisonsa Simon Koneckin kanssa. 25-vuotias poppari asuu pesueineen onnellisesti Länsi-Lontoossa. Neitokaisen epäiltiin äskettäin menneen salaa naimisiin, mutta huhuille ei olla saatu vahvistusta.

Nyt laulajatähdelle on tarjottu mahdollisuutta kokeilla aivan erilaista urasuuntausta kuin musiikki. Daily Star raportoi, että Adelelle on tarjottu sopimusta lastenkirjan kirjoittamisesta. Puffin-kustannusyhtiön julkaisema kirja olisi suunnattu aloitteleville lukijoille ja sen juoni keskittyy äitiyteen.

– Adele rakastaa sitä ideaa. Se ei paljasta mitään henkiökohtaista, koska se ei ole hänen tyylistään, lähde kertoo kirjan sisällöstä Daily Starille.

Lehden lähteiden mukaan Adele tulee kirjoittamaan kirjan siitäkin syystä, että sen avulla hänellä on jotain minkä avulla muistella äitiytensä ensimmäisiä päiviä. Laulajakaunottaren kerrotaan myös omistavan kirjan Angelo-pojalleen. Adele ei ole ensimmäinen julkisuuden henkilö joka siirtyy lastenkirjallisuuden pariin, sillä esimerkiksi Madonna ja Ricky Gervais ovat julkaisseet menestyneitä lastenkirjoja.