Ällistyttävä luonnonilmiö kuvattiin Kanadassa – sumu vyöryi kaupunkiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme usein esitelleet videoita, joilla näytetään kaupunkien ylle saapuvia myrskyjä ja ukkosia. Nyt eräs newfoundlandilainen mies on kuvannut YouTubeen asuinpaikassaan hiljattain näkemänsä luonnonilmiön, jossa valtava sumuverho kirjaimellisesti vyöryy kohti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Newfoundlandia voidaan pitää maantieteellisen sijaintinsa puolesta kiinnostavana paikkana. Saarta ovat vuosisatojen aikana asuttaneet niin viikingit kuin inuiitit. Nyt eräs newfoundlandilainen mies on kuvannut kotisaarensa luonnonilmiön, jossa suuri sumuverho laskeutuu Long Range Mountainsia pitkin Lark Harbouriin.

Video on saavuttanut muutamassa päivässä huikean katsojamäärän. Videolla on todennäköisesti kyse siirtymäsumusta, jossa lämmin meri-ilma virtaa kylmälle maalle. Tottumattoman silmään sääilmiö näyttää enemmän maailmanlopun saapumiselta kuin sumuverholta.