Burleskitanssijan poikkeuksellisen kuuma show – palokunta paikalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet miehet pitänevät burleskitanssijoita tulikuumina neitokaisina. On kuitenkin nyt sattunut tilanne, jossa Go Go Amy -nimisen tanssijattaren muodot ovat olleet liiankin liekehtiviä. Nainen nimittäin sytytti esityksensä aikana nännitasselinsa tuleen osana esitystään.

Niistä levinnyt savu laukaisi palohälyttimet ja sadat katsojat joutuivat poistumaan numeron jälkeen esiintymistilasta Abertayn yliopistolta, Skotlannista. The Pretty Things Peepshow -ryhmän kanssa esiintynyt Amy kertoi, ettei ollut huomannut lavan takana olevaa palohälytintä. Neidon mukaan kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun tuliesitys herättää kyseisen reaktion – vastaavaa on sattunut muun muassa yökerhoissa.

Niissä ihmiset tietävät mistä hälytys tulee, eikä asia välttämättä herätä suurempaa kohua. Tällä kertaa tilanne sattui koulussa, minkä takia paikalle saapui myös virkavallan edustajia. Asia saatiin kuitenkin selvitettyä heille nopeasti.

– Heidän ei ollut tarkoitus käyttää tulta esityksessä, mutta luulen, että he vain unohtivat sen kokonaan. Kun hälytys meni päälle, kaikki joutuivat siirtymään ulos. Se oli uskomatonta. Se oli niitä käsittämättömiä hetkiä, joista ihmiset tulevat puhumaan vuosia, kertoi show’n suunnittelija Ky Thomasson-Kay The Sun -lehdelle.