Päivien lyheneminen vaikuttaa seksin määrään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Uutisoimme keväällä, että ainakin naiset panevat keväällä herkemmin suhteitaan poikki, koska tahtovat nauttia kesän villeistä sinkkupäivistä. Syksyn tullen ryhdytään etsimään kumppaneita, ja etenkin miehet tuntuvat orientoituvan pimeisiin hetkiin mielummin tyttöystävän kanssa.

Voucher Codes Pro teki tutkimuksen, jonka mukaan seksin määrä lisääntyy kesän loputtua. Femail Firstin julkaisemassa artikkelissa kerrotaan, että jos pariskunnat harrastavat seksiä kiireisinä kesäkuukausina keskimäärin kerran viikossa, tuplaantuu seksin määrä talven tullen keskimäärin kahteen viikkokertaan.

Pimeät kuukaudet tekevät ihmiset kiimaiseksi, ja siksi miehet tahtovat rinnalleen myös vakituisen seurustelukumppanin. Lisäksi kylminä kuukausina vietetään enemmän aikaa kotona ja sisätiloissa, mikä kannustaa sänkypuuhiin entistäkin helpommin.