Yön polte tyhjensi pajatson Blockfesteillä – katso huikeat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Tampereella täydessä käynnissä oleva Blockfest marssitti hetki sitten lavalle erään päivän odotetuimmista esiintyjistä, kun Yön polte nähtiin harvinaislaatuisella keikalla. Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu sekä Stig järjestivät tapahtumassa valtaisan yhteislaulutuokion.

Heti keikan aluksi yleisömeren päälle pudotettiin 500 värikästä ilmapalloa Rakkauden ratapiha -kappaleen alkajaisiksi. Kesähitin yhteislaulu raikasi varmasti koko Tampereen keskustan alueella, ja se sai vielä jatkoa pitkästä hittiputkesta.

Yön poltteen hittien lisäksi kolmikko esitti vuorotellen myös omia kappaleitaan. Ratapihan lisäksi valtavan suosion saivat muun muassa Hey Scully ja viime vuoden kovimpiin kotimaisiin lukeutunut jättihitti Tyttö sinä olet meritähti. Blockfestin vielä jäljellä olevat tähdet saavat tehdä hartiavoimin töitä saavuttaakseen vastaavan tunnelman keikoillaan.