Hääpari järjesti häävieraille näyttävän yllätyksen alttarilla

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Moni hääpari haluaa hääjuhlaansa jotain ennennäkemätöntä ja mieleenpainuvaa. Eräs pariskunta päätti viedä oman vihkiseremoniansa astetta pidemmälle erikoislaatuisen ohjelmanumeron myötä, joka yllätti häävieraat toden teolla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Gary ja Tracy Richardson päättivät esittää vihkimisseremonian aikana flash mobin kirkon alttarilla. Pariskunta halusi häihinsä jotain erilaista, ja heidän vihkipappinaan toiminut Kate Bottley ehdotti heille flash mobin tekemistä. Idearikas pappi myös osallistui itse aktiivisesti tanssikohtauksen esittämiseen.

Erikoinen ohjelmanumero upposi yleisöön täydestä, sillä moni kirkkovieraista vaikutti hämmentyneiltä. Loppujen lopuksi discohittien tahtiin suoritettu flash mob sai lähestulkoon koko kirkon tanssimaan. Richardsonien vihkimisessä kuvattu video on kerännyt YouTubessa jo yli 600.000 katselukertaa.