Kim Kardashian vaihtaa alaa? Uusi ura suunnitelmissa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West saivat kesäkuussa esikoislapsensa Northin. Tyttären saapuminen on mullistanut pariskunnan elämän ja julkisuudenkipeä Kim on malttanut olla kotona vastasyntyneensä kanssa.

Nyt neitokaisen kerrotaan kuitenkin suunnittelevan seuraavaa liiketoimeaan. Realitysarjoilla, oheistuotteilla ja vaateliikkeillä omaisuutensa rakentanut kaunotar aikoo käyttää hyväkseen esikoislapsensa syntymää suunnittelemalla lastenvaatemalliston. Asiasta kertoi Kimin ystävä ja vaatesuunnittelija Lloyd Klein New York Daily News -lehdelle.

– Olen aivan varma että hän tulee suunnittelemaan linjaston vauvoille, Lloyd Klein avautuu lehdelle.

Klein on itse sunnittelemassa omaa lastenvaatelinjastoa, joten kaksikko saattaa yhdistää voimansa neitokaisen ensimmäistä lapsille suunnattua linjastoa varten. Kim ei kuitenkaan ole itse kommentoinut ystävänsä levittämää uutista. Kaunotar on viettänyt erittäin matalan profiilin perhe-elämää Northin syntymän jälkeen, ja hänen uskotaan laihduttavan vauvakilojaan kodin rauhassa ensiesiintymistään varten.