Lea Michele muisti Cory Monteithia koskettavalla puheella

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suositun Glee-nuorisosarjan näyttelijätähti Cory Monteith menehtyi äskettäin heroiinin ja alkoholin yhdistelmään. Viihdemaailmaa kohahduttanut kuolema on ollut erityisen vaikea aihe näyttelijän tyttöystävälle, niin ikään Gleestä tunnetulle Lea Michelelle.

Glee-kaunotar on nyt ensimmäistä kertaa astunut julkisuuteen puhumaan poikaystävänsä menehtymisestä. Michele nähtiin muiden Glee-kanssanäyttelijöidensä kanssa Teen Choice Awards -palkintojuhlassa. Neitokainen voitti gaalassa TV:n komedianäyttelijättären palkinnon.

Kiitospuheessaan itkuisa kaunotar kiittää kaikkia fanejaan saamastaan tuesta. Michele halusi ymmärrettävästi omistaa palkintonsa äskettäin menehtyneelle Monteithille. 26-vuotias näyttelijätär kertoi, kuinka kaikki olivat onnekkaita saadessaan todistaa Coryn ”uskomatonta lahjakkuutta, komeaa hymyä ja kaunista, kaunista sydäntä”.

– Ja tunsit sitten hänet henkilökohtaisesti tai Finn Hudsonina, Cory kosketti meidän kaikkien sydämiä ja tuli osaksi niitä – ja siellä hän tulee pysymään ikuisesti, Lea Michele saa sanotuksi gaalassa.

Pariskunnan uutisoitiin suunnitelleen yhteenmuuttoa ennen näyttelijäkomistuksen äkillistä poismenoa. 31-vuotiaan Monteithin kuolema on järkyttänyt Glee-faneja ympäri maailmaa. Päihteiden kanssa kamppaillut kanadalaisnäyttelijä oli ollut viimeksi vieroituksessa vain tämän vuoden keväänä.