Niko ja Sofia eivät BB-taloon – menivät sittenkin Afrikkaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Epäilimme äskettäin, että yksi julkkis Big Brother -taloon astuvista kuuluisuuksista olisi ohjelmassa jo aiemmin 160 tuntia viettänyt Niko Nousiainen. Mukaan olisi ensimmäistä kertaa lähtenyt myös hänen vaimonsa Sofia Ruusila-Nousiainen. Veikkaukset menivät kuitenkin harhaan, koska pariskunta lomailee parhaillaan Afrikassa.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Alkuviikosta Niko Nousiainen kirjoitti Facebookiin, että he ovat varanneet matkan Afrikkaan. Moni kuitenkin arveli hänen statuspäivityksestään, että pariskunta olisi oikeasti menossa BB-taloon. Nyt Nousiainen kirjoittaa profiilissaan, että Sofian mielestä matkan hotellivalinta oli onnistunut, kun sen yhteydessä on Louis Vuitton-myymälä. Pariskunta lomailee Marokon Marrakeshissä. Loman pituutta ei ole vielä paljastettu.

Ruusila-Nousiainen voitti kesäkuussa Budapestissä järjestetyssä kilpailussa WABBA-liiton Miss Model -kilpailun maailmanmestaruuden. Sofia kihlautui BB-voittaja Niko Nousiaisen kanssa vuonna 2011 ja pariskunta meni naimisiin viime vuonna. Parin suhdetta saatiin jännittää aikoinaan myös Big Brother -ohjelmassa. Julkkisten tähdittämä Big Brother käynnistyy 3. syyskuuta.