Niko ja Sofia eivät BB-taloon – menivät sittenkin Afrikkaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Epäilimme äskettäin, että yksi julkkis Big Brother -taloon astuvista kuuluisuuksista olisi ohjelmassa jo aiemmin 160 tuntia viettänyt Niko Nousiainen. Mukaan olisi ensimmäistä kertaa lähtenyt myös hänen vaimonsa Sofia Ruusila-Nousiainen. Veikkaukset menivät kuitenkin harhaan, koska pariskunta lomailee parhaillaan Afrikassa.

Alkuviikosta Niko Nousiainen kirjoitti Facebookiin, että he ovat varanneet matkan Afrikkaan. Moni kuitenkin arveli hänen statuspäivityksestään, että pariskunta olisi oikeasti menossa BB-taloon. Nyt Nousiainen kirjoittaa profiilissaan, että Sofian mielestä matkan hotellivalinta oli onnistunut, kun sen yhteydessä on Louis Vuitton-myymälä. Pariskunta lomailee Marokon Marrakeshissä. Loman pituutta ei ole vielä paljastettu.

Ruusila-Nousiainen voitti kesäkuussa Budapestissä järjestetyssä kilpailussa WABBA-liiton Miss Model -kilpailun maailmanmestaruuden. Sofia kihlautui BB-voittaja Niko Nousiaisen kanssa vuonna 2011 ja pariskunta meni naimisiin viime vuonna. Parin suhdetta saatiin jännittää aikoinaan myös Big Brother -ohjelmassa. Julkkisten tähdittämä Big Brother käynnistyy 3. syyskuuta.