Taylor Swift vainoajan kohteena – poliisioperaatio tuotti tulosta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Laulajatar Taylor Swift on noussut yhdeksi tämän hetken kuumimmista nimistä pop-maailmassa niin musiikkinsa kuin usein vaihtuvien romanssin kohteidensa ansiosta. Vaaleaverikkö on nyt saanut kokea julkisuuden haittapuolia ahdistelijan muodossa.

55-vuotias Joseph Bernatche on pidätetty laulajattaran Rhode Islandilla sijaitsevan kotitalon läheisyydestä. Mainelaismies oli lähestynyt Swiftin talon edustalla ollutta vartijaa, ja ojentanut tälle viestin, johon hän oli kirjoittanut puhelinnumeronsa. Bernatche pyysi viestissään laulajatarta soittamaan hänelle, Radar Online kertoo.

Tämä ei olisi kuitenkaan kannattanut, sillä miehen lähdettyä vartija soitti hänen peräänsä poliisit. Sivuston lähteiden mukaan mies oli vieraillut talolla jo viime huhtikuussa. Bernatchelle oli sen jälkeen annettu poliisin huomatus, jossa painotettiin, ettei hän saa enää tulla talolle.

Mies ei kuitenkaan mitä ilmeisemmin voinut vastustaa kiusausta, ja hän on nyt joutunut putkaan reissunsa johdosta. Bernatche joutuu tapahtumien johdosta oikeuteen, jossa häntä syytetään kotirauhan rikkomisesta. Taylor Swift ei ole kommentoinut talollaan tapahtunutta välikohtausta.