Anais Zanotti voimisteli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskasta on ponnistanut mallimarkkinoille lukuisia näyttäviä kaunottaria, joista eräs tämän hetken kuumimmista tulokkaista on Anais Zanotti. Playboyn sivuilla keikistellyt kaunotar nimettiin taannoin Miss Silmänruoaksi. Sittemmin Anais on ikuistettu usein paparazzikuviin.

Parhaillaan mallikaunotar on finaalissa Maxim-lehden Hometown Hotties -äänestyksessä, ja tuloksia odotellessa hänellä oli aikaa suunnata uimarannalle. Siellä Anais päätti hieman myös voimistella päivänsä ratoksi.

27-vuotias ranskalainen Anais Zanotti teki läpimurtonsa julkkisrintamalla poseeraamalla toukokuussa 2013 alastomana maailmankuulun Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Anais on nähty myös näyttelijänä, sillä hän vilahti samana vuonna ensi-iltansa saaneessa Exposure-elokuvassa, jonka pääosassa nähtiin Corey Feldman. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit.