Aurinkomatkat perui koko talven Egyptin matkat

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Ulkoministeriö on suositellut välttämään tarpeetonta matkustusta Egyptiin maahan julistetun poikkeustilan vuoksi. Koska Egyptin tilanne ei ole osoittanut rauhoittumisen merkkejä, Aurinkomatkat on nyt ilmoittanut peruvansa koko talvikauden valmismatkat Egyptiin.

– Tilannetta arvioituamme olemme päättäneet peruuttaa Egyptin matkat tältä talvelta kokonaan. Otamme puhelimitse yhteyttä kaikkiin asiakkaisiimme, jotka ovat varanneet tulevalle talvelle Aurinkomatkojen valmismatkan Egyptiin, ja tarjoamme korvaavaa matkaa toiseen kohteeseen, Aurinkomatkojen myynti- ja markkinointijohtaja Anna Salmi sanoo.

Aurinkomatkat on yhteydessä kaikkiin talvikaudelle matkan varanneisiin asiakkaisiinsa ja tarjoaa korvaavaa matkakohdetta.

– Ruuhkien välttämiseksi toivomme asiakkailtamme malttia ja kärsivällisyyttä odottaa yhteydenottoamme. Ensi vuoden talven matkoja ajatellen seuraamme asioiden kehittymistä Egyptissä tiiviisti, ja teemme seuraavan talven suunnitelmat maan olosuhteiden kehittymisen mukaisesti.

Aurinkomatkoilla ei ole tällä hetkellä valmismatkailijoita Egyptissä, sillä Egyptin-matkojen talvikausi olisi alkanut vasta 12. lokakuuta. Aurinkomatkojen Egyptin valmismatkakohteita ovat Hurghada, El Gouna, Sharm el Skeikh ja Makadi Bay. Lisäksi Aurinkomatkoilla on ollut valikoimissa Niilin risteily, joka myös perutaan.