Star Warsin 69-vuotias luoja George Lucas tuli isäksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Star Wars -fanit yllättyivät viime syksynä, kun elokuvasarjan luoneen elokuvaohjaajan ja tuottajan George Lucasin uutisoitiin myyneen Lucasfilm-yhtiönsä Walt Disney Companylle neljällä miljardilla dollarilla. Eläkkeelle vetäytynyt Lucas lahjoitti suuren osan summasta hyväntekeväisyyteen.

Jo 69-vuotiaasta George Lucasista on tullut isä. Huffington Post -lehden mukaan miehen vaimo, Mellody Hobson, synnytti 9. elokuuta Everest Hobson Lucas -nimisen tyttären. Kyseessä on pariskunnan ensimmäinen biologinen lapsi. Lucasilla on ennestään kolme adoptoitua lasta, 32-vuotias Amanda, 25-vuotias Katie ja 20-vuotias Jett.

George Lucas ja Mellody Hobson menivät naimisiin 22. kesäkuuta. 44-vuotias Hobson on Ariel Investments -nimisen sijoitusyhtiön johtaja. Lisäksi hän toimii Dreamworks-tuotantoyhtiön animaatiopuolen puheenjohtajana.

Geroge Lucasin Lucasfilm-imperiumiin kuuluu useita pienempiä yrityksiä, kuten Industrial Light and Magic, Skywalker Sound ja LucasArts. Lucas meni vuonna 1969 naimisiin Marcia Lou Griffinin kanssa. Pariskunta kuitenkin erosi jo vuonna 1983. Lucasilla on kolme adoptoitua lasta, Amanda, Katie ja Jett. Talouslehti Forbesin arvion mukaan Lucasilla olisi tällä erää yli kolme miljardin dollarin omaisuus.