Jennifer paisuu silmissä – esitteli masunsa vaippabileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt kertoi vastikään haluavansa vakuuttaa parhaimmat avunsa, 34C-kokoiset rintansa. Hänen mielestään muodot ovat viiden miljoonan dollarin arvoiset. Parhaillaan Jennifer on kuitenkin raskaana, ja äitiys tunnetusti muuttaa muotoja.

Äskettäin Twitteristä uhkailujen vuoksi eronnut Jennifer poseerasi eilen vaippamerkin uuden mainoskampanjan lanseeraustilaisuudessa, jossa hän esitteli myös päivä päivältä suuremmaksi kasvavan vauvamasunsa.

Viimeiseksi jääneessä Twitter-viestissään näyttelijätär kiitti fanejaan saamastaan rakkaudesta ja tuesta. Hewitt on parisuhteessa lapsensa isän Brian Hallisayn kanssa. Äskettäin kihloihin mennyt pariskunta on seurustellut kaksi vuotta.

34-vuotias Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja naisen ura lähti nousuun Hollywoodissa. Harva tietää, että neito on julkaissut myös neljä musiikkialbumia uransa varrella. Tänä vuonna häneltä ilmestyi I’m a Woman -kappaleen coversinkku, jolla hän mainosti The Client List -sarjan toista tuotantokautta.