Miley Cyrus vähissä vaatteissa MTV-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Miley Cyrus on herättänyt viime aikoina kohua imagonmuutoksen merkeissä. Entinen teinitähti on uuden We Can’t Stop -singlensä julkaisun myötä esiintynyt julkisuudessa entistä rohkeammissa ja paljastavammissa asuissa. Eilen asujen kavalkadi sai jatkoa.

20-vuotias poptähti esiintyi eilen MTV Video Music Awards -gaalassa New Yorkissa, jossa hänet nähtiin lavalla erittäin niukoissa esiintymisasuissa.

Äskettäin Mileyn uuden musiikkivideon väitettiin sisältävän Illuminatin piiloviestejä. Laulaja kertoi halunneensa näyttää, minkälaista juhlimisen täyttämä elämä on hurjimmillaan Los Angelesissa, etenkin kotibileissä. Parikymppinen Miley Cyrus vieraili taannoin Euroopassa, ja hän sai heti Saksaan rantauduttuaan ruokamyrkytyksen huonoksi menneestä sushista. Hän joutui perumaan useita tapaamisia sairastumisensa takia.