Rihanna sikaili MTV-gaalassa – kamera kuvasi ilkeän tempauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Rihannalla riittää taskussaan kolikoita ja tilillään katetta, jolla voi ostella kaikenlaista tähden elämään sopivaa. Nyt supertähti on sattumalta tullut kuvattua pahanteossa.

Eilen sunnuntaina Rihanna osallistui monien muiden julkkistähtien kanssa MTV Video Music Awards -gaalaan, jossa hän tuli vahingossa kaataneeksi popcorn-sangon vierustoverinsa syliin. Samalla Rihanna sai ajatuksen tehdä ikävän jekun edessään istuneelle nuorelle naiselle. Rihanna otti kourallisen popcornia ja pani sen tytön penkille. Tilanne tallentui videolle.

Rihannan vastikään Suomeen päättynyt kiertue oli täynnä draamaa ja nainen sai enemmän noottia kuin kunniaa esiintymisistään, sillä hän saapui lähes kaikille Euroopan keikoille myöhässä. Kiertueen viimeinen keikka Suomessa sujui kuitenkin erittäin hyvin. Sittemmin Rihanna on lomaillut ja viettänyt aikaansa Barbadoksella yhdessä ystäviensä kanssa.