Tulisa Contostavlos löi julkkisbloggaria festareilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti ja televisiokasvo Tulisa Contostavlos pääsi vastikään otsikoihin Ibizan lomansa ansiosta. Neitokainen biletti rankasti muun muassa syntymäpäiviensä merkeissä. Sittemmin julkisuuteen pääsivät huhut tähden fiktiivisesta esikoisromaanista, joka kantaa nimeä Sky.

Nyt 25-vuotias popkaunotar on viettänyt aikaansa V-festivaaleilla Britannian Chelmsfordissa, eikä kaikki ole sujunut aivan ongelmitta. Tulisan kerrotaan nimittäin joutuneen tekemisiin festivaalien aikana julkkisbloggari Vas Morganin kanssa, kun molemmat olivat poistumassa lavan takaa.

Kaksikon kohtaaminen päättyi riitaan, ja lopulta neitokainen löi miestä silmään. Bloggari paljasti kaiken blogitekstissään, jossa hän kuvaa Tulisan käytöstä humalaiseksi ja aggressiiviseksi. Contostavlos on kiistänyt väitetyn tapahtuman voimakkaasti. Morganin kerrotaan olleen yhteydessä lakimiehiin tilanteen jälkeen.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun parivaljakko on nokkapokassa toistensa kanssa. Morgan on aiemmin väittänyt Tulisan hyökänneen häntä kohtaan sanallisesti hollywoodilaisesa Mondrian-hotellissa. Samassa hotellissa yöpynyt tähtikaunotar kuulemma ahdisteli häntä, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Tulisa Contostavlosin fiktiivinen Sky-romaani tulee kertomaan lontoolaisesta koulutytöstä, joka nousee tähteyteen köyhyyden keskeltä. Kirja peilaa löyhästi Tulisan omaa elämää, mutta sen kerrotaan silti olevan fiktiivinen teos. Neitokaisen yhtye N-Dubz julkaisi vuonna 2010 N-Dubz – Against All Odds: From Street Life to Chart Life -kirjan. Tulisa on myös itse julkaissut aiemmin Honest: My Story So Far -omaelämäkerran.