Victoria Silvstedt säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt on onnistunut luomaan näyttävän kansainvälisen uran viihdealalla. Hän kaipaa kuitenkin kovasti jälkikasvua, ja 38-vuotias neitokainen tapailee nykyisin liikemies Maurice Dabbahia. Parhaillaan muodokas nainen lomailee Ranskassa.

Victoria Silvstedt on viihtynyt viime aikoina Monacosa ja Ranskan etelärannikolla, jossa hänet jälleen kuvattiin nauttimassa aurinkoisesta päivästä pienissä bikineissä.

Ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.