Näin Yhdysvalloissa: 10-vuotias tyttö leikki lääkäriä – sai syytteen raiskauksesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lapset ovat usein luonnostaan uteliaita ja käyttävät paljon mielikuvitustaan leikeissään. Nyt eräs pikkutyttö on joutunut vakaviin ongelmiin leikkiessään lääkärileikkejä naapurin pojan kanssa. Lasta syytetään nimittäin parhaillaan raiskauksesta.

Teksasilainen 10-vuotias tyttö oli leikkinyt keväällä pihapiirin lasten kanssa lääkärileikkejä. Mukana leikeissä oli ollut myös naapurin neljävuotias poika. Leikkejä seurannut naapurintäti oli nähnyt, kuinka tyttö oli jossain vaiheessa koskenut leikkien keskellä pojan sukupuolielimiä. Nainen oli soittanut asiasta pojan äidille.

Kaksi kuukautta myöhemmin tytön kotiin saapui poliiseja pidättämään lasta. Fox-television paikalliskanavan mukaan kymmenenvuotias tyttö oli itkenyt lohduttomasti, eikä hän halunnut mennä poliisiauton kyytiin. Nyt tyttöä syytetään törkeästä seksuaalisesta väkivallasta. Lääkärileikeistä alkanut oikeuskäsittely on lokakuussa Houstonissa.