Teinivaimo Big Brotherissa – asukkaat kielsivät paljastamasta jättirintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avioliiton alkuhuuman jälkeen pariskunta saattaa harrastaa seksiä ajoittain harvemmin. Teinivaimo Courtney Stodden paljasti taannoin, että hän harrastaa seksiä miehensä Doug Hutchisonin kanssa enää vain kerran viikossa. Nyt seksissä on pidempi tauko, sillä Courtney osallistuu Big Brotheriin.

Stodden asustaa parhaillaan julkkisten Big Brotherin brittiversion talossa, jossa hän on saanut muilta asukkailta kritiikkiä rinnoistaan. Alituisesti tuoreita silikonejaan asetteleva ja ihaileva Courtney on myös paljastanut rintansa aina tilaisuuden tullen. Nyt muut asukkaat ovat saaneet rinnoista tarpeekseen, sillä he ovat kieltäneet teinivaimoa paljastamasta enää rintojaan. Viestin välitti Courtneylle 44-vuotias julkkiskoreografi Louie Spence.

Courtney Stodden otti taannoin itselleen silikonirinnat, jotka kasvattivat hänen C-kuppiaan DD-kuppiin. Sittemmin hänet on nähty monissa lehtikuvissa avonaisissa asuissa, jotka tuovat muodot näytille. Monissa otoksissa piukan uhkea povi näyttää olevan räjähtämäisillään katsojan silmille hetkellä millä hyvänsä.