Hailey Baldwin on tyrmäävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuukausina näyttelijä Alec Baldwinin teini-ikäinen tytär Ireland Baldwin on noteerattu usein paparazzien toimesta. Samasta suvusta on päätynyt usein otsikoihin toinenkin teinikaunotar, Hailey Baldwin, jonka isä on Alecin veli Stephen.

Eilen Hailey Baldwin poseerasi isänsä Stephen Baldwinin kanssa One Direction: This is Us -elokuvan ensi-iltajuhlissa New Yorkissa. Tiukkaan nahkamekkoon sonnustautunut nuori mallikaunotar osoitti olevansa supermallisarjaa, sillä hän oli varmasti yksi illan näyttävimmistä naisista.

17-vuotias Hailey Baldwin opiskelee parhaillaan ammattitanssijaksi ja on esiintynyt esimerkiksi Cody Simpsonin musiikkivideolla. Haileyn isä on näyttelijä Stephen Baldwin, joka tuli suomalaisille tutuksi taannoin Diili-ohjelman julkkisversiosta. Big Brother -julkkisversiossakin mukana ollut Stephen Baldwin ei ole juuri niittänyt menestystä elokuvissa, mutta näyttelemisen lisäksi hän on työskennellyt myös ohjaajana ja tuottajana. Hän on nuorin kuuluisista Baldwinin veljeksistä.

Päivitys: Aluksi juttukuvassa oli virheellisesti Ireland Baldwin.