Miley Cyrus ei lopeta… Jälleen uusi rohkea kuva Twitteriin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Miley Cyrus on viime aikoina herättänyt runsaasti huomiota tempauksillaan. Tähden aiheuttama kohu saavutti uuden huippukohdan viikonloppuna järjestetyssä MTV Video Music Awards -gaalassa, sillä Mileyn niukat esiintymisasut ja rohkea tanssityyli esiintymislavalla olivat juhlien jälkeen yksi internetin ja viihdelehtien suurimmista puheenaiheista.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Miley Cyrus ei näytä olevan kyllästynyt kohun aiheuttamiseen ja itsensä esittelyyn. Laulajatar on nimittäin sittemmin jakanut Twitter-tilillään jälleen uuden paljastavan otoksen, jossa hän kyykistyy selkä kameraan päin niukoissa shortseissa.

Äskettäin Mileyn uuden musiikkivideon väitettiin sisältävän Illuminatin piiloviestejä. Laulaja kertoi halunneensa näyttää, minkälaista juhlimisen täyttämä elämä on hurjimmillaan Los Angelesissa, etenkin kotibileissä. Parikymppinen Miley Cyrus vieraili taannoin Euroopassa, ja hän sai heti Saksaan rantauduttuaan ruokamyrkytyksen huonoksi menneestä sushista. Hän joutui perumaan useita tapaamisia sairastumisensa takia.