Adolf Hitler Mersun parodiamainoksessa – valtava nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainonnassa ja markkinoinnissa merkityksellisintä on jättää katsojan päähän muistijälki sekä mainoksesta että tuotteesta. Nyt saksalaisen Ludwigsburgin elokuvakoulun oppilaat ovat toteuttaneet Mercedes-Benzin automallista parodiamainoksen, jossa Adolf Hitler on mukana.

Todellisuudessa Mercedes-Benzillä ei ole mitään osuutta mainokseen, jonka käsikirjoituksessa Mersu ajaa pitkin Hitlerin kotikaupungin Branau am Innin katuja. Auton turvaominaisuudet jarruttavat, kun pikkulapset sattuvat sen eteen, mutta erään pikkupojan kohdalla niin ei yllättäen tapahdukaan. Lopulta pojan ruumis nähdään ruudussa hakaristin asennossa.

Mercedes-Benz on ilmoittanut vastustavansa videota, mutta toistaiseksi se ei ole kuitenkaan vaatinut videon poistamista.

Kuva: Vimeo
Kuva: Vimeo

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.