Nainen tappeli serkkunsa kanssa – puri nenän irti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Humalassa iltaa viettävät ihmiset saattavat joskus äityä sanaharkkaan keskenään ja toisinaan jopa tukkanuottasille. Känniset tappelut eivät yleensä pääty hyvin, sillä osapuolten humalatilan takia rähinöintiä on turha edes yrittää ratkaista rauhallisesti.

Nyt eräs chicagolainen nainen on osoittanut olevansa humalassa tulistuessaan varsinainen peto, sillä 39-vuotias Damika Robinson oli purrut serkkunsa nenän irti kesken riidan. Damika oli ollut serkkunsa luona kylässä, kun riita oli syttynyt illanvieton aikana.

NBC Chicagon -televisiokanavan mukaan nainen oli purrut 38-vuotiasta sukulaistaan myös muualle kasvoihin. Serkku toimitettiin sairaalaan ja Damika määrättiin pidätettäväksi 225.000 dollarin takuita vastaan. Riidan aiheuttajaa ei tiedetä.