Nicky Minaj vie huomion kaula-aukollaan – videolla lähes 3 miljoonaa katselua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koulukiusaamisen kautta itsepäiseksi neitokaiseksi kasvanut Nicki Minaj on uransa aikana kerännyt runsaasti niin ihailijoita kuin vihaajiakin. Tähän on johtanut esimerkiksi neitokaisen diivamainen käytös. Taannoin naisräppäri nousi otsikoihin DJ Khaledin kosittua häntä julkisen videon muodossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nicki Minaj on mukana räppäri Nellyn uudessa Get Like Me -kappaleessa, ja esiintyy myös sen musiikkivideolla. 30-vuotias Minaj uhkaakin varastaa videolla huomion itselleen, sillä tähti nähdään videolla muun muassa avarakauluksiseen toppiin pukeutuneena. Kappaleella vierailee myös räppäri ja tuottaja Pharrell Williams.

American Idol -tuomaristossa Mariah Careylle riitaa haastanut Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobagossa. Hänet tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat omintakeinen mutta mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat.