Selena Gomezin rohkea asu säväytti punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulajatar Selena Gomez on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä jo päättyneestä suhteestaan poptähti Justin Bieberin kanssa. 21-vuotias tähti on luonut itse menestyksekästä uraa poptähtenä, ja menestynyt alalla hienosti.

Lapsitähtenä alunperin tunnetuksi tullut Selena pyrkii Miley Cyrusin tavoin pääsemään parhaillaan eroon lapsitähden statuksesta. Tästä syystä hänet nähdään nykyisin usein rohkeissa asuissa niin esiintymislavoilla kuin julkkisjuhlissakin. Sunnuntain MTV Video Music Awards -tapahtumassa Selena säväytti jälleen näyttävällä juhla-asullaan.

Selena Gomez nousi ihmisten tietoisuuteen näyttelijänä, kun hän aloitti uransa seitsemänvuotiaana yhdessä Demi Lovaton kanssa. Musiikillinen ura käynnistyi vuonna 2006 Brain Zapped -elokuvan tunnuskappaleella. Neitokainen muistetaan etenkin myrskyisästä suhteestaan kanadalaiseen Justin Bieberiin, ja äskettäin Selena tunnusti, että poppari on hänen elämänsä mies.