Simpsonien kotikaupunki avattiin yleisölle – Moen taverna ja Krustyn burgereita

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Simpsonit on maailman suosituin keltainen perhe. Moni sarjan fani onkin elämänsä aikana haaveillut pääsevänsä vierailemaan Springfieldin kuuluisaan kaupunkiin. Nyt tähän on luotu liki täydellinen mahdollisuus Unversal Studiosin toimesta.

Kuva: Universal Studios
Kuva: Universal Studios

Floridan Orlandossa sijaitseva Universal Studios on avannut yleisölle oman Simpsonit-aiheisen teemapuiston, jossa on mahdollisuus tutustua sarjasta tuttuihin paikkoihin. Puistosta löytyy Moen tavernan lisäksi muun muassa Duff-oluen oma panimo ja Krusty-pellen hampurilaisravintola.

Puistossa voi myös törmätä Simpsonien perheenjäseniin. Simpsonit on Yhdysvalloissa pisimpään yhtäjaksoisesti jatkunut piirrossarja, ja parhaillaan siitä on menossa 24. tuotantokausi. Sarjan on luonut Matt Groening.