Taylor Swift ripitti Harry Stylesiä MTV-gaalassa: ”Pää kiinni!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Taylor Swift tunnetaan naisena, joka osoittaa tai sanoo mielipiteensä suoraan. Äskettäin neitokaisen epäiltiin pistäneen välinsä poikki parhaan kaverinsa Selena Gomezin kanssa, mutta laulajat istuivat kuitenkin vierekkäin eilen järjestetyssä MTV Video Music Awardsissa.

23-vuotias Taylor Swift näytti selkeästi inhoaan, kun hänen entinen poikaystävänsä Harry Styles asteli gaalan lavalle. Us Magazinen mukaan Taylor sanoi yleisössä selkeästi: ”Shut the f*ck up”, eli suomeksi kehoitti exäänsä pitämään päänsä kiinni. Taylor ja Harry seurustelivat muutaman kuukauden ja erosivat tämän vuoden tammikuussa.

Countrylaulaja ei taannoin osallistunut ystävänsä Selena Gomezin 21-vuotissyntymäpäiville, koska ei pidä Selenan ja Justin Bieberin suhteesta. Taylor kuitenkin lähetti ystävälleen päivää aiemmin koskettavan onnitteluviestin, jossa hän kirjoitti heidän olevan kuin siskoksia. Taylor Swift voitti MTV Video Music Awardseissa parhaan naislaulajan videopalkinnon kappaleellaan I Knew You We’re Trouble.