Taylor Swift juhli uransa rohkeimmassa asussa – käänsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Taylor Swiftin kerrottiin taannoin pistäneen välinsä poikki parhaan kaverinsa Selena Gomezin kanssa, mutta he istuivat kuitenkin vierekkäin sunnuntaina järjestetyssä MTV Video Music Awardsissa. Taylor asteli tapahtuman punaiselle matolle upeassa asussa.

23-vuotias Taylor Swift nähtiin todennäköisesti jopa uransa rohkeimmassa asussa, sillä hänen mekkonsa oli viritetty muhkealla ja syvään uurtavalla kaula-aukolla ja korosti kantajansa hoikkaa ulkomuotoa.

Taylor Swift ei taannoin osallistunut ystävänsä Selena Gomezin 21-vuotissyntymäpäiville, koska ei pidä Selenan ja Justin Bieberin suhteesta. Taylor kuitenkin lähetti ystävälleen päivää aiemmin koskettavan onnitteluviestin, jossa hän kirjoitti heidän olevan kuin siskoksia. Taylor Swift voitti MTV Video Music Awardseissa parhaan naislaulajan videopalkinnon kappaleellaan I Knew You We’re Trouble.