Olisitko odottanut tätä? Venäjän armeijalta pysäyttävä Adele-esitys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuonna ilmestyneen James Bondin tunnusmusiikkina toiminut kappale Skyfall soi edelleenkin ahkerasti radioissa ja soittolistoilla. Kyseessä on Adelen esittämä hittilaulu, joka viihtyi myös Suomen virallisen listan kärkipaikalla 15 viikkoa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTubeen on julkaistu video, jolla nähdään Venäjän armeijan kuoron esittämä Skyfall-versio. Venäjän asevoimissa on yhteensä noin 960.000 henkeä varusmiehet mukaan lukien, mutta tässä kuorossa heistä laulaa vain seitsemän. Miehet ovat varustautuneet esitystään varten asianmukaisiin univormuihin.

Kyseinen esitys taltioitiin venäläisen 5-televisiokanavan studiossa. Skyfall on ensimmäinen James Bondin teemakappale, joka on voittanut sekä Golden Globen, Brit Awardsin että Academy Awardsin.