Apple maksaa käytetystä iPhonestasi yli 200 euroa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin lukeutua teknologiajätti Apple julkaisee mahdollisesti uuden sukupolven iPhone-älypuhelimensa syyskuussa. Kovasti odotettu laite tulee ratkaisemaan yhtiön menestyksen, sillä viime aikoina yhtiö ei ole onnistunut tekemään toivotunkaltaista tulosta osakkailleen.

Nyt useat teknologia-alaa seuraavat verkkosivustot vihjailevat, että Apple käynnistäisi uuden puhelimen julkistamisen myötä myös kampanjan, jossa se hyvittäisi kuluttajia heidän käytetyistä Apple-puhelimista saadakseen myytyä heille uusia laitteita. Asiasta ovat kertoneet muun muassa 9to5mac, TechCrunch ja MacRumours -verkkosivustot, joiden mukaan kampanjaa koskevaa materiaalia olisi jo lähetetty Apple-myymälöihin ympäri maailmaa.

Huhut ovat luonnollisesti vielä vahvistamatta, mutta Applen väitetään hyvittävän uuden puhelimen oston yhteydessä hyväkuntoisesta käytetystä puhelimesta jopa yli 200 euroa. Hinta kuitenkin määräytyy laitteen kunnon mukaan. Dollareissa 16 gigaisesta iPhone 4 ja 4S -malleista voidaan maksaa 120 – 200 dollaria ja hyväkuntoisesta iPhone 5 -mallista jopa 250 dollaria.