Huippumalli Doutzen lomailee näyttävästi Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes ikuistettiin juuri H&M-vaatemerkin mallikuviin, joissa hän esitteli bikiniasuja seksikkäänä lehmityttönä. 28-vuotias malli on tullut tutuksi muun muassa Victoria’s Secret -merkin mainoksista. Parhaillaan huippumalli viettää lomaansa.

Doutzen on julkaissut Instagram-blogissaan näyttävää kuvamateriaalia lomareissultaan Ibizalta. Kuvissa mallikaunotar nähdään muun muassa hyppimässä uimaan.

Hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille. Hän on Forbes-lehden mukaan yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.