Irina loksauttaa miesten leuat luksusbikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläissyntyinen Irina Shayk lukeutuu tämän hetken maailman seuratuimpiin huippumalleihin. Häntä on voitu ihastella vähäpukeisena esimerkiksi taannoin julkaistulla Agent Provocateur -alusvaatemerkin kuusiminuuttisella mainosvideolla.

Nyt mallikaunotar nähdään jälleen Beach Bunny -vaatemerkin mainoskasvona. Irina Shayk esittelee merkille suunnittelemiaan Take the Reins -luksusbikineitä, joiden hinnat kohoavat jopa 225 euroon.

27-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on seurustellut futistähti Cristiano Ronaldon kanssa vuodesta 2010 asti. Neito tullaan näkemään elokuvadebyytissään, kun hän näyttelee Herculeksen vaimoa elokuvassa Hercules: The Thracian Wars. Kyseinen pätkä saapuu elokuvateattereihin ensi vuonna.