Kelly Brook riisui kaiken – rannalla pelkkä helminauha yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monitoimijulkkis Kelly Brook on tehnyt viihdealalla paljon, mutta parhaiten hänet muistetaan maailmalla ehkä lyhyeksi jääneestä Talent-tuomarin pestistään. Parhaillaan hän on pettämiskohun keskiössä, kun rugbypelaaja Danny Ciprianin kerrottiin pettäneen tähteä kuuden naisen kanssa.

Neitokainen julkaisee usein Instagram-blogissaan otoksia, joissa hän poseeraa myös vähäpukeisena. Nyt Kelly nähdään kuitenkin makoilemassa uimarannalla alastomana pelkkä helminauha kaulallaan.

Julkkiskaunotar ei pettämisen paljastuessa katsonut hyvällä Ciprianin ilmi tulleita seikkailuja, vaan otti ohjat omiin käsiinsä. Kelly soitti jokaiselle poikaystävänsä kanssa häntä pettäneelle naiselle. Neitokainen sai naisten numerot löytämästään salaisesta puhelimesta. Cipriani oli käyttänyt piilottelemaansa matkapuhelinta naisten kanssa viestittelyyn.