Wow, onko tässä tosiaan teinitähti Robin?! Huikea muodonmuutos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna suursuosioon noussut teinitähti Robin julkaisee kolmannen albuminsa 4. lokakuuta. Levyn ensimmäinen single Boom Kah sekä biisiin kuvattu räiskyvä video ilmestyvät perjantaina 30. elokuuta. Robin juhlii sinkun julkaisua Linnanmäen huvipuistossa Helsingissä.

Robin esiintyy Linnanmäen Estradilla bändinsä kanssa, ja luvassa on Boom Kah -sinkun ensiesityksen lisäksi esimerkiksi minidokumentti kesän albuminauhoituksista sekä Boom Kah -videon maailmanensi-ilta. Tapahtuma on kaikille avoin ja ne fanit jotka eivät pääse paikalle voivat seurata sinkunjulkaisubileitä suorana lähetyksenä YouTubessa.

Samalla Robinin uusi promokuva julkaistiin, ja siitä voidaan huomata melkoinen muodonmuutos vuoden takaisiin valokuviin. Teinitähti on nimittäin miehistynyt selvästi. Alla vertailun vuoksi vanha ja uusi promokuva.

robin.jpg

robin