Rikkaat Kardashianit -tähti meni liian pitkälle? Esittää itsensä Jeesuksena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Rikkaat Kardashianit -realitysarja seuraa Kardashianien klaanin edesottamuksia. Sarjan myötä myös Kourtney Kardashianin lasten isästä, liikemiehenä ja mallina uraa luoneesta Scott Disickistä on noussut tunnettu televisiopersoona.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt Scott Disick on herättänyt kohua Instagram-palvelussa jakamallaan kuvalla, joka parodioi Leonardo Da Vincin Viimeinen ehtoollinen -maalausta. Kuvassa Disick nähdään maalauksen keskellä olevana Jeesuksena, kun taas lukuisat Kardashianin klaanin jäsenet ja heidän läheisensä ovat ottaneet opetuslasten paikat. Mies on sittemmin poistanut kuvan Instagram-tililtään.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjan menestys on tuonut julkkisperheelle useita spin off -mahdollisuuksia. Kourtney Kardashian ja Scott Disick saivat taannoin tarjouksen omasta realitysarjasta. Pieni jippo tuotantotiimillä on kuitenkin takataskussaan, sillä parin pitäisi ohjelman kuluessa mennä naimisiin.