Kellyn uikkarit eivät peittäneet juuri mitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monitoimijulkkis Kelly Brook on tehnyt viihdealalla paljon, mutta parhaiten hänet muistetaan maailmalla Talent-tuomarin pestistään. Viime aikoina Kelly on ollut pettämiskohun keskiössä, kun rugbypelaaja Danny Ciprianin kerrottiin pettäneen tähteä kuuden naisen kanssa.

Kelly ei ole pettämiskohua juuri kommentoinut, vaan keskittynyt julkaisemaan itsestään näyttäviä kuvia verkossa. Nyt vuorossa on Cabo San Lucasissa ikuistetun kuvaussession tulos, jossa Kellyn yllä nähdään lähes kaiken paljastavat uikkarit.

Kelly Brook ei pettämisen paljastuessa katsonut hyvällä Ciprianin ilmi tulleita seikkailuja, vaan otti ohjat omiin käsiinsä. Kelly soitti jokaiselle poikaystävänsä kanssa häntä pettäneelle naiselle. Neitokainen sai naisten numerot löytämästään salaisesta puhelimesta. Cipriani oli käyttänyt piilottelemaansa matkapuhelinta naisten kanssa viestittelyyn.