Realitysarja lähettää suomalaiset teinipissikset maatilalle: ”Uskomaton kokemus”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset televisiokatsojat alkavat olla jo lopen kyllästyneitä halvalla tuotettuihin realitysarjoihin, joilla lähes jokainen televisiokanava täyttää nykyisin ohjelmakarttaansa. Mukaan mahtuu kuitenkin myös mielenkiintoisia poikkeuksia, joista eräs voi olla tässä.

8. lokakuuta TV5-kanavalla alkavassa Maatilan prinsessa -realitysarjassa kymmenen ”kaupunkilaispissistä” lähetetään selviytymään maaseudulle. Maatilan prinsessa -titteliä tavoittelee kymmenen tuttua ja tuntematonta leidiä, jotka muuttavat maalle kilpailemaan haastaviin olosuhteisiin. Joka viikko joku tytöistä putoaa, kunnes jäljellä on enää yksi, joka voittaa itselleen 10.000 euron arvoisen pääpotin.

– Ohjelman kuvaaminen on ollut uskomaton kokemus. Kuvauksissa on tapahtunut kaikkea, mitä kuvitella saattaa ja vielä enemmän. Tästä sarjasta tulee ehdottomasti syksyn kuumin tv-puheenaihe, juontaja Juha Valvio hehkuttaa.