Paris Hiltonin DJ-ura ihmetyttää – potkut vai rahakas jättidiili?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkkismiljonääri Paris Hilton viettää parhaillaan aikaa Ibizalla, jossa seurapiirikaunotar tekee viikottaisia DJ-keikkoja Foam & Diamonds -vaahtobileissä. Siinä sivussa hän on jakanut itsestään runsaasti kesäistä kuvamateriaalia internetissä.

Paris Hiltonin DJ-ura Ibizalla on nyt erikoisessa tilanteessa, sillä eri mediat antavat siitä täysin päinvastaisia tietoja. Joidenkin mukaan Hilton olisi juuri saanut potkut Amnesia-klubin vakiopestistä, mutta toisten mukaan Hilton on solminut rahakkaan jatkosopimuksen samalle klubille. Totuus selvinnee vasta myöhemmin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

TMZ-julkaisun mukaan seurapiiritähti on allekirjoittanut uuden sopimuksen, jonka mukaan Paris tulee jatkamaan yökerhon DJ:nä myös vuonna 2014.

Yökerhon omistaja myöntää TMZ-verkkosivustolle olleensa alkuun jännittynyt Paris Hiltonin palkkaamisesta klubilleen. Pelot osoittautuivat kuitenkin turhiksi, sillä tähden DJ-illat ovat olleen hurja menestys Ibizan tanssiyleisön keskuudessa.

– Yleisömäärä vain kasvoi, ja positiivinen palautteen määrä on ollut ilmiömäistä, Amnesian omistaja kertoi TMZ-julkaisulle.

Paris Hilton työskentelee parhaillaan uuden levynsä parissa. Neitokainen on esiintynyt myös elokuvissa muutamissa cameo-rooleissa. Hiltonin voi bongata esimerkiksi Zoolander ja The Bling Ring. Parisin rooli The Hottie and the Nottie -elokuvan Cristabelina voitti aikoinaan Raspberry-pystin huonoimmasta naispääosasta.