KIDSing-voittaja Jenni Jaakkola julkaisi esikoissinglensä – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiiminkiläinen 14-vuotias Jenni Jaakkola valittiin KIDSing-voittajaksi toukokuussa. Hän sai palkinnoksi voitostaan levytyssopimuksen ja mahdollisuuden työskennellä Antti Tuiskun kanssa. Jaakkolan esikoisalbumi Siipeni mun julkaistaan 11. lokakuuta.

Levyn ensimmäinen single ja musiikkivideo Tämä on unta on tänään julkaistu Youtubessa. Kappale julkaistaan Spotifyssa ja iTunesissa 6. syyskuuta. Jennille itselleen on tärkeää, että kappaleissa on tarina.

– Tämä on unta -kappale kertoo niinkin tutusta asiasta kuin ihastuminen. Tykkään biisistä paljon, sillä siinä on niin todenmukaiset sanat. Uskon tarinan koskettavan kaikenikäisiä, Jenni kuvailee.

Siipeni mun -levyn tuottajina toimivat Jukka Backlund ja Ville Riippa. Yhden kappaleista on tehnyt Jennin oma idoli Jannika B. Levyltä löytyy myös duetto KIDSingistä tutun Oona Pätärin kanssa. Warner Music Finland julkaisee levyn yhteistyössä Antti Tuiskun levymerkin Hyökyaalto Recordsin kanssa. Jennin levynjulkaisua juhlitaan laivakeikoilla syyslomalla.