Kenguru antoi selkäsaunan koiralle – silminnäkijä kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australiassa eläviä kenguruita nähdään toisinaan myös nyrkkeilyhanskat käsissä etenkin piirrettyinä hahmoina. Esimerkiksi Australian rugby-joukkueen logossa komeilee nyrkkeilyhanskat kädessä poseeraava pussieläin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyrkkeilevät kengurut eivät ole kuitenkaan pelkkää urbaania legendaa, sillä eläinlaji puolustautuu osaksi pienillä eturaajoillaan hakkaamalla. Lisäksi se yrittää potkia vahvoilla takajaloillaan. Nyt eräs koira on ärhennellyt kengurulle, joka kuitenkin antoi lopulta häirikölle selkäsaunan. Tässä alla vielä jatko-osa välikohtauksesta.

YouTubeen julkaistu video on karua katsottavaa. Videolla kenguru ensin läpsii kovaäänisesti haukkuvaa koiraa, kunnes se yrittää hukuttaa koiraparan veteen. Koiran omistaja kertoo, että hän joutui lopulta mennä auttamaan lemmikkiään, jotta se säilyisi pussieläimen käsittelyssä hengissä. Ehkä koira ymmärtää ensi kerralla olla kiusaamatta kengurua.