16-vuotias Kardashian sai ajokortin – heti peräänajo! Katso kuvat tuhoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperhe nousi koko maailman tietoisuuteen realitysarjallaan. Sittemmin pesue on pysynyt tiiviisti otsikoissa erilaisten tempaustensa ansiosta. Perheen nuorimmaiset, Kendall ja Kylie Jenner, myönsivät taannoin, ettei lapsuus julkkisperheessä ole aina ollut helppoa.

Kylie sai äskettäin ajokortin, mutta ura autoilijana ei alkanut suotuisasti. Hän nimittäin joutui eilen kolmen auton auto-onnettomuuteen törmättyään edellä olevan auton perään. Kylie ajoi Mersun maasturillaan Toyotan perään, joka taas osui Volksvagenin perään. Nuori Kardashian poistui paikalta ennen kuin poliisit ehtivät sinne, mutta hän jätti yhteystietonsa kolarin muille osapuolille.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

16-vuotias Kylie Jenner on amerikkalainen realitytähti, malli ja Seventeen-lehden julkkiskeulahahmo. Hänet tunnetaan parhaiten Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta, jossa seurataan uusperheen luksusarkea. Kylie Jenner on tehnyt mallitöitä muun muassa Teen Vogue -lehdelle. Hänellä on myös oma vaatemallisto isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa.