Robinin fanit kaatoivat YouTube-lähetyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Robin julkaisi kolmannen albuminsa ensimmäisen singlen Boom Kah tänään perjantaina. Lanseeraustilaisuutta juhlittiin näyttävästi Linnanmäellä, jossa Robin esitti faneilleen tuttujen hittiensä lisäksi uuden Boom Kah -sinkkunsa.

Paikalle oli saapunut tuhansittain Robinin faneja. Nuori tähti halusi jakaa sinkunjulkaisujuhlat myös niiden fanien kanssa, jotka eivät päässeet Linnanmäelle. Tapahtuma streamattiin suorana YouTubessa. Fanien rynnistys Robinin live streamiin ruuhkautti kuitenkin lähetyksen, ja moni fani ei päässytkään seuraamaan suoraa lähetystä. Linnanmäen tapahtuma nähdään kuitenkin vielä YouTubessa.

4. lokakuuta julkaistavan Boom Kah -albumin takaa löytyy nimekäs tekijäkaarti. Levyllä kuullaan esimerkiksi Risto Asikaisen, Joonas Angerian, Jonas Olssonin, Kyösti Salokorven, Street Kobran, Eppu Kososen ja Jimi Constantinen kirjoittamia biisejä. Tuottajina ovat toimineet Henri ”MGI” Lanz, GoodWill, Joonas Angeria ja Jonas Olsson.