Tyttö lähetti pullopostia hurrikaanin keskeltä – upea yllätys 8 vuotta myöhemmin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kahdeksan vuotta sitten Yhdysvaltojen eteläisissä osavaltioissa riehunut hurrikaani Katrina muistetaan yhtenä eniten ihmisuhreja vaatineena hurrikaanina Yhdysvalloissa. Yksi hirmumyrskyn riepoteltavaksi joutunut oli Angela Caballeros.

Katrinan aikaan teini-ikäinen Angela lähetti myrskyn keskeltä pullopostia, ja viestiin hän kirjoitti, että heidän perheensä talon katto oli mennyttä ja hän toivoi, että pullopostin saanut rukoilisi heidän puolestaan. Tyttö laittoi pullon menemään tulvan mukana New Orleansin kodistaan.

Puistonvartijana työskentelevä Rob Turan löysi pullon viikkoja myöhemmin. Hän otti viestin talteen ja vei sen kotinsa seinälle kehystettynä. Mies kertoi, että katsoi viestiä joka päivä ja ajatteli sen allekirjoittanutta Angelaa. Lopulta Turan päätti selvittää, oliko Angela elossa ja mitä hänelle kuului. Mies löysi tytön nimen perusteella ja palautti viestin alkuperäiselle lähettäjälleen, Huffington Post raportoi.