Cheryl Burke teki paluun julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -realitykisasta aikoinaan julkkikseksi noussut tanssija Cheryl Burke on viime aikoina loistanut poissaolollaan viihdelehtien otsikoista. Nyt tumma kaunotar on tehnyt paluun julkkisrintamalle emännöidessään omaa klubia Las Vegasissa.

Cheryl Burke ja Karina Smirnoff ovat käynnistäneet Encore Beach Clubilla oman POM Wonderful’s Juice Blends -teemaillan, jota lanseeraamassa heidät kuvattiin eilen. Illan ohjelmassa oli myös rantapallojen maailmanennätysten tehtailemista.

29-vuotias ammattitanssija Cheryl Burke on kaksinkertainen Emmy-ehdokas. Hän on noussut amerikkalaisten tietoisuuteen Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta Drew Lacheyn, Ian Zieringin, Emmitt Smithin, Christian de la Fuenten, Maurice Greenin, Gilles Marinin ja Wayne Newtonin tanssiparina. Lisäksi hän on vieraillut televisiossa Disneyn Zackin ja Codyn viiden tähden elämää -sarjassa ja voittanut tanssin Yhdysvaltojen mestaruuden.