Justin Bieberin kimppuun hyökättiin yökerhossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen pop-sensaatio Justin Bieber on ollut viime aikoina otsikoissa esimerkiksi uuden sydänkäpysensä ja kaahailujensa vuoksi. Teinitähti omisti taannoin käsivarteensa ottamansa silmätatuoinnin äidilleen. Nyt nuori tähti on joutunut ongelmiin yökerhossa.

19-vuotias laulaja oli TMZ-julkaisun mukaan viettämässä iltaa yökerhossa, jossa hän päätti poistua VIP-alueelta ja tavata fanejaan. Eräs nuori mies kuitenkin hyökkäsi tavisten puolella Justinin kimppuun ja yritti kaataa paidasta maahan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Pari päivää sitten Justin kuvattiin jaloittelemassa haita kuhisevissa rantavesissä. Hait olivat tosin ihmisille vaarattomia viiksihaita. Bieber paljasti aikaisemmin pelkäävänsä kuollakseen haikaloja. Hän kertoi Extra-lehdelle välttelevänsä pelkonsa vuoksi meressä uimista.