Kim Kardashian ei halua julkisuuteen – syy paljastui viimein

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West saivat kesäkuussa esikoislapsensa Northin. Äitiä tai tytärtä ei ole nähty julkisuudessa syntymän jälkeen, ja äsken jopa epäiltiin, että Kanye kontrolloi kaikkea mitä realitykaunotar tekee. Kimin kuvailtiin olevan ”hullun vankina”.

Nyt on kuitenkin paljastunut, että Kim ei itse suostu astumaan julkisuuteen ennen kuin on saanut pudotettua painonsa 52 kiloon. Naisen kerrotaan taistelevan epätoivoisesti ylimääräisiä kiloja vastaan, joita hänen raskausaikanaan kertyi yli 27. Us Weeklyn mukaan Kim on erittäin tietoinen nykyisestä ulkonäöstään ja siksi hän ennemmin piilottelee kotona kuin astuu paparazzien eteen kuvattavaksi.

Tuore äiti on myös sanonut, että hän tahtoo olla kuuma pakkaus ensimmäisissä synnytyksen jälkeisissä kuvissa. Kimin kerrotaan laihduttaneen ensimmäisen kahden kuukauden aikana noin 15 kiloa yhdessä Tracy Anderson -kuntovalmentajansa kanssa. Nyt hän on kuitenkin siinä tilanteessa, että joutuu todella taistelemaan jokaisen pudotettavan kilon eteen.

Lähipiiri jopa epäilee Kimin olevan hieman liiankin orientoitunut painon pudottamiseen ja suurimmat kilot kerrotaan löytyvän naisen pään sisältä. Kim on sanonut vihaavansa ulkonäköään ja moittii itseään läskiksi. Aiemmin kerrottiin, että Kim tekee ensiesiintymisensä Pariisin muotiviikoilla 24. syyskuuta. Näyttäytyminen kuitenkin siirtynee ainakin kuukaudella.