Uskomaton suoritus! Mies vaelsi 4 265 kilometriä Meksikosta Kanadaan kahdessa kuukaudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rinkka selkään, vaelluskengät jalkaan ja kartta kouraan. Näillä sanoilla voisi karkeasti kuvata vaeltamista, jossa määrätietoisesti edetään maastossa kohti määränpäätä. Josh Garret vaelsi Yhdysvaltojen länsirannikkoa pitkin 60 päivää.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Seattle Timesin mukaan mies teki samalla maailmanennätyksen, sillä Josh rikkoi edellisen vaellusennätyksen neljällä päivällä 4.265 kilometrin matkallaan. Vaellusreitti tunnetaan nimellä Pacific Crest Trail ja Josh Garret on vaeltanut sen kerran aikaisemminkin, vuonna 2009.

30-vuotias mies eteni keskimäärin 72,5 kilometrin päivävauhtia, ja hän kirjaimellisesti murtui itkuun perille päästyään. Mies keräsi vaelluksellaan rahaa eläinsuojelutyöhön Mercy for Animals -nimiselle järjestölle.