Ällistyttävä solmumestari – kiinnitti veneen koskematta solmuihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oli sitten kyseessä soutuvene, kalastusalus tai huvijahti, tulee kulkupeli kiinnittää huolellisesti laituriin ilman, että aluksen kylki hankautuu laituria vasten tai vene karkaa ulapalle. Nyt eräs Linda-niminen laiturinainen näyttää mallia, kuinka hän sitoo veneen köyden kiinni.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Neonkeltaisen paitaan pukeutunut köysimestari näyttää YouTube-videolla näppärän tapansa kiinnittää vene laituriin. Hän käsittelee köyttä salamannopeasti ja tekee pitävät solmut laiturilla olevaan kiilaan. Videon ladannut Red Line Charters hehkuttaakin, että kyseessä on kaikkien aikojen paras köydenkäsittelijä.

Toiset YouTube-videon katsojat ovat tosin intoutuneet kommentoimaan videota, että Linda tekee valitettavasti köyden kiinnityssolmun väärin. Joka tapauksessa harva pystyy samaan edes videon hidastetulla nopeudella.